KARAMAN / SARIVELİLER - Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu

TRT SPOR YILDIZ Sporla Değişen Hayatlar 51.Bölüm konuğu Göktepe YBO

Ock

Okul sporları müsabakaları Kros yarışmaları Bölge Finallerinde bölge 2.si olan okulumuz Yıldız Kızlar Kros takımı, İl birincisi Kızlar Masa Tenisi takımı ve İl 2.si Erkek Dart takımımızı İlçe Kaymakamımız Sayın Merve Gülsüm KÜTÜK makamında kabul etti. Okul müdürümüz Erkan KOÇ, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mustafa ERDAL ve başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz Yıldız Kızlar Kros Takımı Mersin'de gerçekleştirilen Bölge Finallerinde Bölge 2.si olmuştur. Bu başarı ile Trabzon'da yapılacak Türkiye Finallerinde Karaman ilimizi temsil edeceklerdir. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tabrik eder ve Türkiye Finallerinde başarılar dileriz.

Ock

Her yıl üretim anlamında okul yararına ekimini yaptığımız buğday ekimini 3. yılımızda da sürdürdük. Elde edeceğimiz gelirle öğrencilerimizi 2024-2025 eğitim öğretim yılında Çanakkale'ye götüreceğiz. Emeği geçen çalışan ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okul Sporları Dart İl Müsabakalarında okulumuz Karaman İl 2.si olmuştur. Emek veren öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz

Ock

Okul Sporları Yıldız Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakalarında okulumuz Karaman il 1.si olmuştur. Okulumuz Karaman ilini bölge finallarinde temsil edecektir.

Ock

Tübitak 4006 B proje çalışmaları kapsamında evrenin ilk anlarını ve nasıl oluştugunu ortaya çıkarması hedeflenen James Webb uzay telekobu modelleme projemize başladık. 23 Nisan haftasında okulumuzda Civler Şehit Abit Orbay Ortaokulu ile işbirliği içinde gerçekleştireceğimiz etkinliğe hepinizi davet ediyoruz.

Ock

Karaman Okul Sporları İl Geneli Floor Curling müsabakalarında Yıldız Erkek takımımız il 2.si olmustur. Almış oldugumuz bu derece ile gecen sene oldugu gibi bu sene de Karaman'ı bölge müsabakalarında temsil edeceğiz.

Ock

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencilerine Karamanpğlu Mehmet Bey Üniversitesinden Dr. Mehmet ŞAHBAZ tarafından Müslüman Türk Bilim İnsanları konulu seminer verilmiştir. Dr. Mehmet ŞAHBAZ'a katılımları için teşekkür ederiz.

Ock

Karaman'da yapılan İl Geneli Okul Sporları Küçükler Petank Basamak Bocce İl Müsabakalarını 4. olarak tamamladık. Bu yıl ilk defa katıldığımız bu bransta başarı elde elden öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen Atletizm Yarışmalarında;

Yıldız Kızlar Kategorisinde 1. , 2. , 3. ve 4.

Küçük Kızlar Kategorisinde 1. ve 3.

Yıldız Erkekler Kategorisinde 2., 3. ve 4.

Küçük Erkekler Kategorisinde 1. ve 3.

olarak dereceler elde ettik. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında "BİLİM TARİHİ VE MÜSLÜMAN BİLİM ADAMLARI" konulu ARŞ.GÖR. MEHMET ŞAHBAZ'ın katılımlarıyla 10 Kasım 2023 Cuma günü saat 10.00'da okul konferans salonunda söyleşimiz gerçekleşecektir.